Half-Day Schedule 2 V2-3 hours

Activity	Time
Preparation, arrival, and choice activities	30 minutes (before and while children arrive)
Group meeting	20 minutes (9:00-9:20)
Choice time	60 minutes (9:20-10:20)
Cleanup, handwashing, and snack	20 minutes {10:20-10:40)
Small groups	20 minutes (I0:40-11:00)
Outdoor choice time	30 minutes {11:00-11:30)
Read-aloud	15 minutes (11:30-1:45)
Music and movement experience, group meeting, and departures	15 minutes (11:45-noon)