Full-Day Schedule 9:00 a.m.-3:00 p.m.

Arrival, preparation, and choice activities	30 minutes (before and while children arrive)
Group meeting	20 minutes (9:00–9:20)
Choice time	60 minutes (9:20–10:20)
Cleanup, handwashing, and snack	20 minutes (10:20–10:40)
Small groups	20 minutes (10:40–11:00)
Outdoor choice time	40 minutes (11:00–11:40)
Read-aloud	15 minutes (11:40–11:55)
Lunch	40 minutes (11:55–12:35)
Rest and quiet activities	45 minutes (12:35–1:20)
Outdoor choice time	30 minutes (1:20–1:50)
Read-aloud	15 minutes (1:50–2:10)
Limited choices and small groups	30 minutes (2:10–2:40)
Group meeting and departures	20 minutes (2:40–3:00)
Teacher planning time	